Cameron diaz

Kép
Sztárok

Sztárok smink nélkül

El tudnád képzelni, hogy reggel ne kenj fel semmi sminket az arcodra? Hogy ne tüntesd el az apró hibákat, ne rejtsd el a szemed alatti táskákat? Ugye a gondolat is rémisztő? Márpedig a következő sztárok büszkén és boldogan jelennek meg a kamerák előtt smink nélkül is, ami igazán inspiráló!

Kép
Stílus

A tavaszi partik sztárja: 10 ikonikus fehér ruha

A tavaszi partiszezon közeledtével ideje lecserélni a kis feketét könnyedebb, de nem kevésbé stílusos testvérére, a kis fehérre. Inspirációnak összegyűjtöttünk 10 ikonikus fehér ruhát, amelyek divattörténelmet írtak.

Kép
Sztárok

Blake, Gwyneth, Cameron: 12 bátor nőnapi üzenet sztároktól

Vasárnap a nőket ünnepeltük. Örömmel nyugtázzuk, hogy az ünnepet egyre többen köti össze egy-egy nemes, nőkkel, női jogokkal és egyenjogúsággal kapcsolatos ügy népszerűsítésével. Így tett sok sztár is, akik az Instagram oldalaikon üzentek a nagy napon. Íme a legjobb 12 közülük.

Kép
Sztárok

Beyoncé, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, ahogy még sosem láttad

Egyre több divatmagazin próbálkozik növelni az eladásszámot a hangzatos szalagcímmel: "Sztárok smink nélkül". De vajon tényleg hihetsz az ilyen fotóknak? Mi most biztos forrásból származó képeket mutatunk: kedvenceink szelfijei (naná, hogy az Instagramról, #nomakeup) kétség kívül a valóságot mutatják.

Kép
Sztárok

Gyönyörűek a sztárstylist gyerekei

Rachel Zoe sztárstylist az Instagram oldalán tett közzé néhány fotót gyermekeiről, amelyek láttán majd' elolvadtunk a gyönyörtől.

Kép
Sztárok

Cameron Diaz kis feketében mókázott

Aktuális címlapsztunk, Cameron Diaz új filmjét, a Szexvideót népszerűsíti ezekben a hetekben. Járt már emiatt Jimmy Fallon show-jában is, ezúttal pedig Mexikóba látogatott el a másik főszereplő, Jason Segel társaságában.

Kép
Életmód

Csütörtöktől a mozikban Cameron Diaz Szexvideója!

A Rossz tanár volt Cameron Diaz (aktuális címlapsztárunk) és Jason Segel első közös vígjátéka. A nagysikerű és bevállalós vígjáték rendezője, valamint főszereplői most még többet mernek – és még viccesebbek. Mi már nagyon várjuk a Szexvideót!

Kép
Sztárok

Cameron Diaz elképesztően vicces volt a Jimmy Fallon show-ban - VIDEÓ

Cameron Diaz új filmjét, a Szexvideót promotálja mindenütt: vörös szőnyegen innen és túl is. Most Jimmy Fallon nagyon vicces műsorában, a The Tonight Show-ban adott interjút és egy kis mókára is kapható volt.

Kép
Szépség

Stílusnapló: Cameron Diaz átváltozásai

Július-agusztusi címlapsztárunk, Cameron Diaz nagy átalakulásokra képes, és nem csak a filmvásznon. A 41 éves színésznő frizurája szinte évente megújul és fodrászával természetesen mindig a legjobbat igyekeznek kihozni Cameron adottságaiból. Íme most egy összeállítás 14 év legkülönlegesebb átalakulásairól.

Kép
Sztárok

Cameron Diaz a tökéletes pöttyös overálban

Cameron Diaz nem tud hibázni, ha vörös szőnyegről van szó: tökéletes stílusérzékkel választja ki személyi stylistjával a legmegfelelőbb ruhát.

Kép
Stílus

Megjelent az új InStyle, a címlapon az elképesztően szexi Cameron Diaz!

Megjelent a július-augusztusi InStyle! A címlapon Cameron Diaz, aki negyvenen túl is elképesztően szexi, ráadásul sorra jönnek ki új filmjei mostanában. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Sztárok

Négy dolog, amit nem tudtál Nikolaj Coster-Waldauról

A Trónok harca sármos sztárjáról rengeteg izgalmas infót megtudhatsz a májusi InStyle-ból, de van pár olyan meglepő dolog vele kapcsolatban, ami most nem fért be a magazinba. Íme a legpikánsabb részletek...

Kép
Sztárok

Cameron Diaz még a kis feketét is mély dekoltázzsal hordja

Már legutóbb is elméláztunk azon, hogy Cameron Diazt mintha lefagyasztották volna 30 éves korában, és azóta így maradt volna. Hihetetlen, hogy a színésznő már 41 éves, de bármely korosztály megirigyelhetné a kisugárzását és a külsejét.

Kép
Sztárok

Cameron Diaz elképesztően szexi negyvenes

Cameron Diaz új filmje, A csajok bosszúja premierjén vett részt ebben a hiperszexi miniruhában.

Előző oldal